Angående Corona /Covid 19

Nya rutiner med anledning av Coronaviruset

Med anledning av det Coronavirus som nu sprids runt om i världen har vi beslutat att ta det säkra före det osäkra och införa vissa försiktighetsåtgärder. Det nya coronaviruset klassas nu som allmänfarlig sjukdom vilket gör att vi behöver skydda både våra medarbetare, hyresgäster och samhället i stort.

Från och med Fredagen den 12 mars 2020 inför Quadrum Fastigheter AB besöksrestriktioner för våra medarbetare på fältet samt på vårat kontor.

Det innebär att du som hyresgäst eller extern besökare som skall få besök av oss behöver bekräfta i förväg att du inte har varit utomlands eller träffat någon person med sjukdomssymptom under de senaste 14 dagarna. Du får heller inte själv ha eller ha haft sjukdomssymptom inom denna tid. Hyresgäster med icke akuta problem som själva är sjuka eller varit i kontakt med sjuka kommer att få vänta tills man inte uppvisat symptom på sju dagar eller att tidsfristen från det du träffat en sjuk person/varit utomlands löpt ut.

Tänk på att det kan vara olagligt att ljuga på denna fråga samt att smittspridning av Coronaviruset är förbjuden enligt lag.

Vi följer utvecklingen löpande och följer myndigheternas rekommendationer i hanteringen av detta.

Med önskan om att alla är friska och att ingen drabbas av covid-19.

Med vänlig hälsning

Hyresvärden och Elfast Förvaltning